Besøksbondegården Sørbråten gård i Maridalen - Sørbråten Gård | Telefon: 22 23 22 21

BESØKSGÅRD


Sørbråten Gård er en besøksgård for grupper etter avtale. Vi tar imot grupper med ledsagere fra barnehager, skoler og eldresentre.
Ta gjerne kontakt på tlf. 22 23 22 21 for mer informasjon.


Særlig om koronaviruset

Sørbråten Gård kan igjen ønske velkommen til gårdsbesøk!
Fra juni og i perioden frem til fellesferien kan vi ta imot opptil 20 barn fra barnehager og aktivitetsskoler med ledsagere, som ikke tar offentlig transport til gården. Vi prioriterer sikkerhet og helse for våre gjester og ansatte og forholder oss til gjeldende smitteverntiltak fra helsemyndighetene i Norge. Nærmere informasjon om dette vil dere få skriftlig ved henvendelse. Vi åpner også opp for bestillinger av gårdsbesøk for perioden etter fellesferien og utover sensommer og høst, og er fleksible med tanke på avlysninger knyttet til koronaviruset.


Sørbråten Gård er barnas gård – en trivelig besøksgård med mange dyr og morsomme aktiviteter for barn i alle aldre.

Vi har de vanlige norske husdyrene, som for eksempel hester, kuer, sauer, geiter, kaniner, høner, og påfugler. Vi tar imot barnehage- og skolegrupper etter avtale. Prisen er kr. 90,- pr. person.

Her kan barna hoppe i høyet, ri på hest, bli venner med dyrene, høre spennende eventyr og dra på tur med hest og vogn eller hest og slede om vinteren.

Om vinteren er vi så heldige at vi har en helt fantastisk akebakke for barna rett bak stabburet på gården. I førjulstiden serverer vi grøt og hvem vet, kanskje vi får se skogsnissen?

Alt styres med trygg hånd av erfarent personale.

Dette er et besøk å fryde seg over, lære litt av og kose seg med for både store og små.

Ring oss på telefon: 22 23 22 21

Kontakt oss for en hyggelig prat om deres arrangement